Menu
Sportscaféen

Sportscaféen

Velkommen til Sportscaféen Maribo

 

Velkommen i Sportscaféen

Jonna  Christensen er ansat som daglig leder af Sportscaféen. Jonnas primære fokusområde vil være at få opbygget en professionel og solid forretning, der bygger på kvalitet og service for vore kunder og brugere af Maribo Hallerne. Jonna har bl.a. haft sin egen pølsevogn gennem en årrække, og har også stor erfaring inden for vores branche.

Hvis du ønsker at indhente et tilbud eller andet, kan Jonna kontaktes på tlf. 50238889. Kan du ikke træffe Jonna, kan du altid kontakte Morten på tlf. 30636398 eller mail maribohallerne@lolland.dk

Sportscaféen
Sportscaféen er et hyggeligt sted for de mange mennesker, der hver dag besøger Maribo Hallerne.

Her mødes de aktive og deres forældre eller bedsteforældre før – under og efter kamp og træning til en hyggelig snak om begivenhederne. Eller bare en snak med venner og kammerater om dagens mange spændende oplevelser.

Sportscaféen tilbyder et pænt udvalg af forskellige slags mad og drikke, men også mad ud ad huset, eller vi er klar til at holde netop den fest eller det kursus, som tilfredsstiller netop dine behov.

I samarbejde med svømmehallen arrangerer Sportscaféen børnefødselsdag. Et par hyggelige timer i svømmehallen med spisning i Sportscaféen før eller efter badningen. 

Ændrede åbningstider
Vi har valgt at køre med reducerede åbningstider i Sportscaféen. Fra 15. august holder vi fast åben hver tirsdag og torsdag fra kl. 16.00 - 19.00. Vi holder også åben ved alle store arrangementer i hverdage og weekender. Du kan altid se åbningstiderne på opslag ved Sportscaféen eller rundt på opslagstavlerne i hallerne.

Det vil dog være muligt at benytte Sportscaféen, da vi har indkøbt et rulle-jalousi, så vi kan lukke selve køkkenaf af, men stadig kan stille lokalet til rådighed til jer kunder. Der er opstillet en automat, hvor der kan købes drikkevarer og slik mm. Sportscaféen er derfor åben hver dag fra kl. 7.00 - 21.00.

Husk dog, at Jonna altid kontaktes telefonisk vedr. bestillinger, hvis hun ikke er til stede i Sportscaféen.

På gensyn!

Serviceinformation
Åbningstider
Åbningstider
Maribo Hallerne S/I

Ved Stadion 4

4930 Maribo

Tlf: 5478 1276

maribohallerne@lolland.dk