Menu

Lopperiet kommer til Maribo

 

Søndag den 25. marts 2018 afholdes stort Loppe- og kræmmermarked i Maribohallerne med åbningstid fra kl. 10 – 15. Der er plads til i alt 100 stader, så mon ikke der er mulighed for at gøre et godt fund.

 

Det er et godt gammeldags marked, hvor du har mulighed for at møde andre mennesker, jage det gode loppefund og ikke mindst prutte om prisen.

 

Det er Lopperiet, som for 6. gang besøger Maribo. De første år har været en stor succes med en fyldt hal 1, men I skal ikke holde Jer tilbage. Vi har mulighed for at oprette flere stader i bordtennishallen.

Loppekræmmerne er en blanding af lokale med behov for oprydning på bopælen og så mere rutinerede stadeholdere. På Lopperiets markeder skal hovedparten af staderne sælge gamle og brugte effekter eller husflid. Der er dog plads til få stader (max. 20%) med nye ting, men kun efter særlig godkendelse.

Vi tror på, at en god blanding af rutinerede Loppekræmmere og lokale med behov for oprydning i gemmerne krydret med nogle få stande med nye, gode kvalitetseffekter vil give et interessant marked, som tiltaler mange.

Se flere markeder og meget mere på Lopperiet.Com.

 

Stadepladser bestilles via hjemmesiden eller på telefonnummer: 6175 7536. Telefontid SØNDAG fra 1500 – 1800.

Serviceinformation
Åbningstider
Åbningstider
Maribo Hallerne S/I

Ved Stadion 4

4930 Maribo

Tlf: 5478 1276

maribohallerne@lolland.dk